Magazine Metaltrans
 Materiale informative
 Cariere Metaltrans
 Magazin ONLINE NOU

 

 Mochetarea
 Montarea flotorului
 Instalare pardoseli PVC
 Instalare parchet laminat
 

 

Mixare vopsele şi tencuieli decorative. Colorează-ţi casa în peste 1000 nuanţe.

Pentru clienţi, în magazinele şi în depozitul Metaltrans, se pot colora vopsele lavabile şi tencuieli decorative structurate în peste 1000 de nuanţe diferite. Acum vă puteţi decora locuinţa atât la interior cât şi la exterior, unde cu siguranţă veţi aprecia disponibilitatea tencuielilor Savana în granulaţii diferite.

Omogenitatea superioară a vopselelor amestecate manual, posibilitatea de a achiziţiona şi ulterior exact acceaşi nuanţă care v-a plăcut, rezistenţa culorii în timp, sunt avantajele vopselei şi tencuielii decorative structurate obţinute în maşinile de colorat Metaltrans.

Serviciul este disponibil în Slatina, la depozitul Metaltrans din str. Depozitelor nr.9 dar şi în magazinele din zona Steaua şi în bd. A.I. Cuza. bl.D8, parter.

Consultanţă tehnică.

Aveţi nevoie de un sfat privind natura, respectiv cantitatea de materiale pe care doriţi să o achiziţionaţi ? În funcţie de natura şi de dificultatea execuţiei lucrării dvs. profesioniştii Metaltrans vor şti întotdeauna care sunt materialele de construcţii şi finisajele de care aveţi nevoie.

Transport.

În afară de transportul materialelor de construcţii şi finisajelor acolo unde aveţi nevoie, la domiciliu sau pe şantier, compania Metaltrans este specializată în activitatea de transport intern şi internaţional. Oferim maximă securitate şi promptitudine, ţinând întotdeauna cont de natura bunurilor transportate, acoperind întregul teritoriu al României şi principalele rute externe. Astfel, clienţii beneficiază de servicii la cele mai înalte standarde calitative, ceea ce a introdus firma noastră în categoria firmelor de încredere din România în materie de expediţie de mărfuri.

   
 
Despre noi Produse Servicii Distributie Contact Realizat de CrystallNET Design